Till osteopaten Fredrik som har världens största tålamod " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till osteopaten Fredrik som har världens största tålamod


I mänsklighetens tjänst

 

det tar en sekund

så vet jag att nattens mardrömmar

satt sina spår inför dagen

 

ryggvärken förslavar

var finns den lilla

gnuttan hopp och tro

 

dagens behandlingstid

ger mig hoppet

fördämningarna brister

 

kloka råd i

mänsklighetens tjänst

fick mig att börja tro

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-08 14:53



Bookmark and Share


  Yvonne
Låter fint att ha denne Fredrik. Kram och applåd.
2008-12-08

  Eva Langrath VIP
Gott att du har honom som lindrar.

Eva
2008-12-08

    ej medlem längre
Skönt att du har honom Ulla!
Vi borde alla ha en som lindrar...
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP