Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar mig inget mer

 

 

Jag väntar mig inget mer
Jag har sett den klaraste av stjärnor

Dina varma ögon,
Ett leende i vinterns ensamma kyla
En utsträckt hand

Min väg är lätt att vandra
Mitt hjärta är varmt

Jag har dig i mitt liv

Jag väntar mig inget mer




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon