Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar..

Jag saknar inte.
Inget eller ingen från det förgångna. Inget eller ingen av morgondagen.

Jag vill inte.
Jag saknar vilja.

Jag vill sakna saknaden.
Jag saknar viljan att vilja

Viljan att sakna saknaden är lika outhärdlig som saknaden av viljan att vilja.




Fri vers av Descartes
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 21:35



Bookmark and Share


  Lotti
hur bra som helst
2008-12-08

  Afrodite
Lysande!
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Descartes