Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns för dig


Jag finns för dig
i horisontens rödgula mantel
i havens bråda djuphålor
och i himlens böljande höjder

Och i tidens flykt mot döden
och i hjärtats kamp för livet
finns jag alltid för dig




Fri vers av Mathias
Läst 495 gånger
Publicerad 2005-08-17 13:37



Bookmark and Share


  Lilian (Gullan) gustafsson
Så fina och romantiskt ord.
Bra skrivit, liksom texterna i din skiva. Som jag just nu lyssnar på.
Ha det så bra.
Från Gullan
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mathias