Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din beskärda del

 

sexton års

tro hopp och mycket kärlek

sju år i kärlek men också i svår sjukdom

det är mina goda år

 

då har du fått

din beskärda del

sa himlen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-09 08:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker!
2008-12-11

  Njord
1. Himlen kan inte prata
2. Det finns ingen förutbestämd del som av lycka, den är obegränsad om man låter den komma.
3. Sexton år av lycka är skönt att minnas
4. Vackert skrivet
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP