Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jultider igen

Tomten tittar in
Ser om jag är snäll

Kanske blir det klapp till jul
önskar mig en fäll

En fäll som jag kan vila på
blunda blott en stund

Ligga där i brasans sken
med jul-mat-mage rund




Fri vers av Therés
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-09 09:03



Bookmark and Share


    Stella Stol
Låter så skönt..
2008-12-10

    tramp
He he låter som en skön jul !

Applåd !
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!