Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårsrevolten

Röka - check
Dricka - check
Tuperat hår - check
Säkerhetsnålar i öronen - check

Är det så tonårsrevolten ska se ut?
Gör jag rätt nu?

Men jag har svårt att andas
Det är inte bra för min astma

Men jag blir inte full
Och jag vill inte bli det heller

Men det mitt hår gillar det inte
Det faller bara ner igen

Men det gör ont
Och jag tror att det håller på att bli infekterat




Fri vers av Nora B
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-09 10:58



Bookmark and Share


  Yeti
Brabrabrafinfinfin
^^
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B