Foto Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T




Poeten ger orden

 

poeten

föder ord

ur tankar

fullbordar meningar

ur känslor

 

poeten

ger orden vingar

att flyga på

äventyr med

bortom evigheten

 

poeten

skriver så rikt att

det till och med går

att läsa mellan

ord och rader




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-09 12:32



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Perfekt beskrivande poesi .....
2008-12-09

  Yvonne
Sanna ord. Avslutet perfekt. Dessa ord vill jag spara. Applåd och bokmärke.
2008-12-09

    ej medlem längre
Skrivandets konst och läsandets nöje:)))
Snyggt!
2008-12-09

  Teresia Ridell
Vackert, sant ! Ja fantastiskt vad man kan få ut av bokstäver..ord..
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP