Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst

Att tala ut

Det är en konst





Fri vers av Mess
Läst 535 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-09 15:36



Bookmark and Share


  Madagascar
Right on!
2011-09-14

  Regn & Grus
Blir plötsligt leende av den här korta lilla pärlan till dikt!
Suverän i all sin enkelhet!
2010-04-15

  handfast.
det är så sant som det är sagt min gode vän:)
2009-07-07

    Knasboll
haha. har jag aldrig tänkt på. men du har säkert rätt.
kul text.
2009-03-19

  Carola Zettergren
MYCKET BRA KORTIS!!!
2009-02-16

    Issand. VIP
bra. fint, ännu finare och stark, väldigt stark text.

"Att tala ut

Det är en konst"

var nog ändå det jag tyckte bäst om, det fångade mig.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess