Äta lite dricka vatten.....................

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta lite dricka vatten.....................




Visdom från 1700 talet.

Äta lite dricka vatten

Roligt sällskap

sömn om natten.

Käckt arbeta, lägligt bo.

Stillhet någon stund på dagen

Det är lagen

för min hälsa

och min tro.

Glöm ej heller vilodagen.




Fri vers av Annmargreta
Läst 513 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-09 15:59



Bookmark and Share


  aol
så fint
2009-01-04

    Maria Malm
Något som gäller ännu idag.
2008-12-25

  Gunilla VIP
Så fin!
Bokmärker!
2008-12-17

  glittertindra
grundförutsättningarna för att ha det ganska bra... kloka gamla visdomsord... :)
2008-12-12

  Måna N. Berger
Visdomsord att ta till sig i det vilsna 2000-talet!
2008-12-12

  Lasseman VIP
Ja jösses! så lever ju jag! trevlig text.. applåder
2008-12-10

  KristinaE
härlig text om att vårda sitt vara
2008-12-09

  Gunilla Söderström Hallström
De visdomsorden bör hänga över hela vårt land
mycket läsvärda.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta