Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKARNAS TANKAR

Tack  ! min vän du fågel grå ,att du i lördags kväll, sa till vad jag kunde gå, jag är lycklig jag är glad att du  min vän visade var jag ny inspiration kunde få.

I detta skrivarforum är  precis vad jag behöver för  mitt flöde i mitt inre kändes som det  gått över.  Jag var olycklig, kände sorg  att mitt skrivande lämnat sin borg.  Ja jag visste inte hur jag skulle ta mig ut ur min  bur.  Jag tror inte att du då visste hur mycket jag i känslan , kännt att jag misste. Detta är mitt sätt att växa det skrivande ordet är min läxa i orden jag får vara min egen häxa . 

När mitt skrivande ibland tar slut, jaaa det är då jag inte hittar ut, jag är min egen fånge  ingen öppning alls  i universums galax jag finge.... Jag vet att det ej är blott ett minne, men nu när mitt inre flöde äntligen åter börjat rinne ,oj oj  så gott det gör mig i mitt sinne.........

Äntligen så smått min vandring steg för steg vill gå, så länge som jag på hållplatsen nu har fått stå....... återhämtningen vid hållplatsen gav mig tid att lära och förstå, att även i tomrummet jag måste vara , där sker förankring  och sortering i livets vara ,i min själ jag nu kan svara , nu är det dags att forsätta min livsresa genom ordens skrivande makt , där finner jag  oändligt mycket kraft.........................................................




Fri vers av maryann
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 18:27



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Med penna bakom örat och ett tangentbord under armen kan världen färändras. Och vi med.
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann