Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra strofen är skriven av förf Hamish

Med hans tillåtelse




.............Vägen till himlavalvet...........

 

 

När livets vågor går höga
och vinden blåser i
väg din klädedräkt,

Be då en bön i
din nakenhet
så att luften fylls
av frid och ro
och att sinnet förblir
lugnt som en stilla vattenyta.

 

Mojnat har vinden
och du sjunker in i tystnaden
som sedan vakar över dig
när din själ funnit frid i hamn

 

En stjärna skimrar
då över en klar himmel
och din ro finner
vägen till himlavalvet

 

 

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 1434 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2008-12-09 20:57

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Fin att läsa just ikväll
2011-04-07

  aol
så vacker
2008-12-25

  Hanni
Vilka ord, vilka rader... som magi
2008-12-16

    Tokvilse
Vackra ord..
2008-12-15

  vera gade VIP
Skönt- men får jag kommentera: de två sista raderna i nästsista strofen är onödigt betungande...ja , det är vad jag tycker då..tack för en trevlig poet-träff! Leve de små luciorna- och pepparkaksgubben!
2008-12-13

    Maria Malm
En vacker julbön.
2008-12-11

  © anakreon VIP
När det stormar
kan man välja mellan
att bygga vindskydd
eller väderkvarnar.

Bygg Väderkvarnar,
mr Lindemann,
bygg väderkvarnar!
2008-12-11

  Kristina Wallbing
Vilken vacker julbön!
2008-12-11

  Dr Jimmy Johansson The 777
Blinkar Frenetiskt Fummlar Med Tangenterna Hackar Fram Ett Vått Tack,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2008-12-11

  Svartsilver
Vackert Mr L!
2008-12-10

    ej medlem längre
Wow, jättefint vännen!
2008-12-10

  KristinaE
Vacker och ljuv kvällsvisa/bön att somna till och drömma i!
2008-12-09

  Angeldust
Läst din julbön i denna sena afton, bra avslut på dagen ..en Bön! tack å kram Sunny
2008-12-09

  MeAmmie VIP
En mycket vacker julbön och en perfekt kontemplation över vad julen är! Fredens Liljor/Ammie
2008-12-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
i natt när jag inte kunde sova så såg
jag filmen "Stardust"...
den efterlämnade en skön härlig känsla
av att allt kommer att ordna sig....
precis samma sköna känsla får jag av denna
"julbön"...
applåd o bokmärke
kb
2008-12-09

  anits VIP
Mycket vackert, jag tar till mig
din vackra julbön
2008-12-09

  Cris
Ställer mig in i ledet :-)
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP