Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara undrar


20090912

Om ett år!

Vad händer då!?

Står jag och röker i dörren till

alla underbara reklamavbrott på TV3 och TV4

Sitter och kollar på 377 på text -teve

Och come back inn !

Undrar verkligen

Har min syster crashat ihop

och min far och mor

och min andra syster och min bror och

min tredje syster vad händer med hon?

och barna vad händer med dom?

Kan hända mycket!

den som lever får se...

Det hoppas vi ju på-





Fri vers av Jimmy:n
Läst 499 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-09 23:07



Bookmark and Share


  Barfota utan strumpor och skor
Ja....den som lever får se
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n