Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissna blommor

Idag när jag gick runt bland mina vintevilande hängiga fönterväxter
och pratade för mig själv

-Åh vad ni är ledsna nu mina små blommor...

så sa min son på fyra år

- mamma...jag kan trösta dem!

Gulligt!




Övriga genrer av Therés
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-10 13:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
En söt kommentar!
2008-12-21

    Stella Stol
Det är kul att läsa din sons blixtsnabba responser, dom är så lika min pojkes, han är också 4 år och finurlig
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!