Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När min själ en gång flyger iväg från min kropp






Var är Du i denna kalla värld

Förgäves ropade jag ditt namn


Var är Du

som tog ifrån mig allt

och

lämnade mig bara tomhet


Kärleken värmer mig inte mer


Jag har ingen kärlek

men

kärleks tyngd

sitter på min själ


Livet har skingrat mina drömmar


Var är Du

att värma mina frusna händer


När den dagen kommer

då jag inte finns mer

och

När vita änglar kommer

under mitt fönster


Den natten när vita änglar kommer för att hämta mig

och

När Allt som en gång

var viktigt

försvinner


Glöm mig!

jag behövde dig

medan jag levde









Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 691 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-12-10 16:23



Bookmark and Share


  maryann
sorgen är tung men vackert skrivet, väcker tankar hos mig
2008-12-26

  Bibbi VIP
SÅÅÅ smärtsam poesi.
2008-12-15

  mare VIP
Sorgliga ord ifrån själens djup........
2008-12-11

  Eaglemountains VIP
Berörande starka ord i denna poesi ....
2008-12-11

  Afrodite
Ja, var är du som gör att hjärtat aldrig glömmer? sorgligt och som vanligt vackert!
2008-12-10

  Blåbäret
fint och starkt om hur livet drabbar en ibland, hårt och kallt...vackert skrivet dock
2008-12-10

  Eva Langrath VIP
Sorgesamt vacker om kärleken som går sin egen väg.

Låt minnet skina,

Eva
2008-12-10

  anits VIP
Sorgligt och gripande
2008-12-10

  Gryft
Vi har bägge frusna händer..

fint så fint
2008-12-10

    Al Lanzon
Bra poetat!

Jag har ingen kärlek

men

kärleks tyngd

sitter på min själ
2008-12-10

  aol
så gripande vackert
2008-12-10

  Michaela Dutius
Sorglig - men oändligt vacker och poetisk
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic