Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Septima, det sjunde intervallet


Septima

Septima så falsk så vacker
Septima skapa skräck omkring dig
Septima ge oss kalla kårar
Septima så fals så läskig så obehaglig men ändå vacker




Fri vers av Erev
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-12-10 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev