Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett trångt hjärta i ett bultande Hörn




Mellan väggen och

ditt bultande

hjärta

lämnar du inget

rum för andetag.










Jag kvävs av dina

frågor





och alla krav på svar.




Övriga genrer av Junibarn
Läst 726 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-12-10 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jävla geni.
2012-12-04

  Sophia B
Känner igen mig, för mycket egentligen. Känslan ligger som ett bekant töcken! Brabrabra!
2009-05-26

    sleepwalking
Du visar att less is more..
För orden är inte många,
men känslorna är desto mer!
2009-04-12

  Little missSunshine
Kort men intensiv
Stark!
2009-01-21

    sundance-kid
åh, vilken bra !
den tog tag i mig på något sätt !
2009-01-04

  Nattljus
Gillar den!
2008-12-11

  Solstorm
du är galet bra
2008-12-10

  Svartsilver
En stark kort dikt som verkligen känns igen.bra
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn