Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är

Kärlek är när man berör kropp, hjärta och själ
Men också när man skapar saknad

Du har berört och skapat dem alla
Men min själ som ingen annan

Du är det som fattades
För att visa min själ vad kärlek är

Din för evigt




Fri vers av Joacim Engarås
Läst 727 gånger
Publicerad 2005-08-17 20:54



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Oj vad det känns igen. Bra skrivet. Ärligt.
Snyggt!
2007-06-26

    susi
en äkta kärleks dikt
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Joacim Engarås