Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan

tusen miljoner ljusår bort
en liten gnista av ljus
en massa miljoner andra till kompisar
har just DEN DÄR lilla stjärnan
DEN DÄR lillla lilla stjärnan
just precis DEN

och här är jag
lilla lilla jag
bland 6 miljader andra
och fryser ut all värme av mig
för jag kollar just på lillla lillla dej




Fri vers av Nerine
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-10 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine