Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången jag hörde den här fantastiska berättelsen, satt min älskade och jag lyssnade andäktigt.....gemenskapsberörda!




Juloratoriet

 

inget kan vara rikare

än att få lyssna

till Göran Tunströms uppläsning av

Juloratoriet

 

inget kan vara större

än detta

 

genuint genomgripande

 

mina egna tårar

sköljer mig

infrån

 

av

hans rikedoms språk

storheten han så generöst

delar med sig

 

vad kan vara

större än denna

äkthets stora konst och

denna stora konsts äkthet

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 19:23



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Jag har aldrig hört honom läsa bara läst själv, och även det var fantastiskt. Gott att ha en sådant minne att lägga i blå lite ask i hjärats mitt.

Eva.
2008-12-11

  Sladjana Zubcevic VIP
"mina egna tårar

sköljer mig

infrån"
Så vackert skrivet, min vän.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP