Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är du äntligen ute ur mitt liv

så blev jag äntligen av med dig

du har funnits med länge men här på slutet gjorde du mig riktigt illa ett tag

visst

jag har använt dig

du slog rot i min kropp så vad annat hade du väntat dig

men nu är det över

det var något som dog där

för några dagar sen

det gjorde ont ska du veta

men smärtan tonade bort

nu är allt dött

du försvann

lämnade ett tomt hål efter dig

blöder

men ändå

jag är glad det är över nu

kanske jag kommer att sakna dig ibland

men nu blir det ändå lättare

 

en tand mindre att borsta

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 525 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-11 22:19



Bookmark and Share


    Bellissima
Ha! Kul! Även om texten tolkas annorlunda, känns slutklämmen ändå bra som metafor.
2008-12-12

  mjuk
Hahahahahaha riktigt bra *ler*. Du e lite klurig du :)
2008-12-11

    Tokvilse
Puh.. Jag blev orolig där ett ögonblick.
Finurligt skrivet.
2008-12-11

  kia k-n
Underbart rolig!!!
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan