Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ljusblå fittan(FÖR EN TIMMA AV KÄRLEK)


jag vill möta dig
FÖR EN TIMMA AV KÄRLEK
för att röra dig klar i bröstet
att fylla din kropp
med mitt regn
i munnen
ivrig att komma
Jag kunde betala en kvinnoväntan
döda stunden
varma natten
FÖR EN TIMMA AV KÄRLEK
Jag säljer mitt hjärta
jag jagar livet
jag smakar döden
FÖR EN TIMMA AV KÄRLEK
För satans skull!
för min skull!
FÖR EN TIMMA AV KÄRLEK
med en kvinna som faller
mina solar och orkaner
den ljusblå fittan
KOMMER OCH KOMMER IGEN
du som kan det!
jag kyssar
mjuka runda
och får färg
över mina ögon
över mitt hår
FÖR EN TIMMA AV KÄRLEK
jag skulle betala en känsliga kvinnoröster
att fylla med doften
i hennes famn
att fånga en spegelbind
en dagsljuset
när
ensamma
stannar på golvet
mina vingar
från dina fötter
jag lyfter mitt ansikte
FÖR EN TIMMA AV KÄRLEK
JAG ANGRIPER






Fri vers av riccardo baldelli
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riccardo baldelli