Där finns jag på riktigt?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där finns jag på riktigt?




Facebook

Mitt förflutna tårtar mig och perspektiven blandas
Alla ser mig jag kan inte andas

jag blir ett medelvärde av alla roller jag någonsin spelat
snäll, dum, smart,ful, stark och svag,
Vad blir det delat?

 

 




Fri vers av Casca
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-11 23:35



Bookmark and Share


    deb8
Förnedring:)

skarpsynt reflektion och en bieffekt av vår idioti och vårt egoknullande!
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Casca