Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista rastplatsen

 

 

Heter det djurens rike

eller

den stora hundängen

eller

den sista rastplatsen?

 

Du

det spelar ingen roll

 för vi ses

 ändå snart  igen

 

 

©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-12 09:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Den sista fastplatsen
eller bästplatsen
efter strapatsen...
2009-03-29

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Din hund kanske har gått till "de sälla jaktmarkerna", han var ju en jakthund... : )
En fin text av förtröstan.
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt