Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter Luciabesök 2008

Lucia har gått
och lämnat vårt hus

Men kvar finns nu minnet
av värme och ljus


Det vitaste linne
och krona hon bar


så otroligt vacker
Ren skönhet hon var




Fri vers av Therés
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-12 13:07



Bookmark and Share


    wildrosen
enkel och vacker....
2008-12-19

    Stella Stol
Du beskriver fint,
jag hör fraset från linnet och
sången som klingar
2008-12-14

    tramp
snyggt rimmat !
kunde hon sjunga så skönt
att lyssna var lönt ?


*L*
2008-12-12

    Maria Malm
Ja, lucialinnena kan se ut efter hektiskt lussande ..allt annat än rena..
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!