Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=tIvnrmVrq9A


Alibi (Phils Flaska)


jag slet vingar av flugor
räknade oförätter

så håll mig ansvarig

för att jag sökte symmetri


~


vissa efternätter
vaknade jag svullen

bekäftad mellan trottoarkanter

det var det mest sunda
jag kunde tänka mig

och phils flaska är den vackra


~


jag kunde gå i käglor
smeka tallbarr för lindring

men allt jag hämmade

var längtan bort
och ett redigt uppvaknande


~


i en sång om svält
fann jag idioternas guld

och den resan är fortfarande

min porslinskatt


~


jag vet inte hur jag ska vägra
när du inte längre ser på

och jag hör inte längre maskiner
och surrandet av produktion


~


en natt, precis som denna
kan allt vända, haka loss

och jag brusa ut
i vätska försvinna

ge smak åt efterlevande

en lindring, en regelbok


~


jag orkar inte längre

fösa detta framför mig









Fri vers av Pah
Läst 418 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-12 16:46



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Fyj fan då. Snurrade till rejält där. Var tvungen att lägga mig under taklampans svängning. Hur många gånger har jag inte hört den där den där.låten. Bara konstaterat. Ja. Där igen. Phils flaska. förjävla bräddfull med Songs For While I'm Away, jävla vackert. Sutet här i dikten. > Att överdosera sin egen sorg och försvinna. Brutalt bra tryck i tinningen. men Nu svänger lampan ordentligt. orber i taket. Mycket rörelse och minnen som svider. Fastnat i punkter här.sorry för det.
2008-12-18

    Melona
varför måste du alltid skriva så jävla bra
du är ju så jävla duktig
och det är emellanåt jobbigt att läsa dig
för att dina texter fastnar i mig
och alltför sällan vet jag vad jag ska skriva till dig

så därför käre paaaaaaaaaaah
så får du den här ypperliga
mongokommentaren

tackar för skön låt med

jääääääääää
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah