Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet som födde oss blödde






Stearinet smälte

och

ljusen fick ådror


Min glädje varit kort

och

min sorg alltför lång


Jag är som en våg

över en strand

som skriver och skriver ord

på det gamla språket

i flytande land


Från grav till grav

går jag ibland

och

plötsligt ser jag er

så som ni var i barndomsland

en tid som finns ej mer









Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 654 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-12-12 16:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Michaela.
2008-12-15

  Blåbäret
vackert
2008-12-13

  Losnall
Så nära men ändå så ogripbart.

Så fint.
2008-12-13

  Elaine.S VIP
Poesi, väl beskrivet med en fin klang och
ett vackert språk
2008-12-13

    Al Lanzon
Fint skrivet!
2008-12-13

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt starkt och vackert likaså.
2008-12-13

  Michaela Dutius
Så otroligt vackert...så sorgligt...en stund när det som var plötsligt gästar nutiden
2008-12-12

  anits VIP
Vackert skriver du så fint
och skönt att läsa
2008-12-12

  Mygg
Väldigt vacker och vemodig!
2008-12-12

  JNI
du skriver med ord som fängslar !
otroligt fint skrivet
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic