Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande hjärta

 

När man viskar i sitt hjärta kan ens älskade höra
ord som enkelt det nattsvarta förgöra
Att finnas för sin älskling, sin älskade vän
och att få samma kärlek tillbaka igen
Vad betyder då allt annat i detta livet,
kärleken är störst, ja det står faktiskt skrivet
Om man en enda gång funnit innerlighet för varann
det är en önskan som uppfyllts och blivit sann

©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-12 17:10



Bookmark and Share


  Yvonne
Härlig bild också.
2008-12-21

  Yvonne
Helt fantastiskt bra. Så underbara ord. Varm applåd och bokmärke.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt