Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig Dig

Berätta mig
dina hemligheter

Men gör det viskandes
i mitt öra

Jag vill känna fukten
från din andedräkt
blandas med de drypande orden

Så det bildas en bakelse
för mina sinnen

 

 

 

Sen vill jag älska.

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-12 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad