Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du

vet du hur svårt det är att inte gråta
när jag vet att du aldrig kommer lyssna på mig så igen?
vet du hur svårt det är att ta några steg
när jag vet att du inte kommer ta dom med mig?
vet du hur svårt det är att orka
när jag vet att du inte kommer älska mig igen?




Övriga genrer av eemaaa
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-12-12 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eemaaa
eemaaa