Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar man en människa utan orsak - om man inte hämtas av evigheten
Gör man det - bara försvinner . . . .mig har detta hänt två gånger i livet och jag står kvar där fånigt frågande




Man lämnar ingen utan orsak

 

inte var det

stundens ingivelse

sådant gör man inte på impuls

 

den långvariga relationen

måste ha varit på gränsen

långt innan

 

tveksamhet måste ha funnits

innan den sista droppen

tvivel blev ett beslut

 

i flera år har jag funderat

på vad som hände och har nu sett

adressen på en ort långt härifrån

 

man tar väl inte illa upp av ett julkort

fast det är klart . . .

har man inte hört av sig på alla år så vill man väl inte 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-12 19:13



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic VIP
"har man inte hört av sig på alla år så vill man väl inte "
Bra skrivet vännen!
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP