Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets mysterium

Vad är det som händer, var är jag på väg?  Vem är det som bestämmer,?  och gjorde min dag så seg.

Alla mina planer de rann  och försvann, ut i tomma intet , till landet långt därborta som jag aldrig fann.

Det var väll inte läge att livet skynda på, för det är du som bestämmer i vilken takt som jag ska gå.

Du gjorde det omöjligt,att försöka ta mig fram, jag vet ju inom mig att du bara vill mig väl.

Det är något du mig vill visa och uppmärksamma mig på, så det är därför som jag inte kan trippa fram på tå ?

Du  det är något som jag måste lära och du vill att jag ska förstå, det är det som är meningen  med smärtan i min tå.

Det var enda chansen ,att få mig stanna upp, nu är jag i vila , så min käre Gud jag vet att det är du  som lär mig ett o tu.

Jag vet att jag får veta din mening med det här, för meningen med livet det blir en dokumentär.

Tack för allt du visar,Tack för allt du ger, jag vet att du vill visa att livet har så mycket mer som  lycka kärlek hopp och glädje.

Det  går inte att köpa , för det kommer om jag förvaltar mina dagar väl, inte skynda det finns inget att fynda, det är äkta vara som jag i mitt liv nu bara ska vara.

Tålamod och väntan  på det som kommer ske,det är ju just precis om vad jag behöver be,, Ja nu har du mig ju visat ,på ditt eget sätt  att det är tiden jag behöver för att livet ska bli lätt.

Genom alla sorger genom alla smärtor som ingen kunde se,nu är det dax att öppna det alla som vill kan se.

Jag vill tacka änglarna du sänt till mig, de är mig runt omkring de skyddar mig från faror de vill mig bara väl, Du lyfter mina sinnen, öppnar upp mig så jag lyfter blicken för det jag behöver se.

Ja nu jag dig vill tacka för alla gåvor du mig ger, jag tar emot dem för jag vill leva i livet väl. TACK




Fri vers av maryann
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-12 20:09



Bookmark and Share


  fågel grå
En mycket fin och berörande text.
2008-12-17

  klio
Ja, den här texten berörde mitt innersta, känner igen mig och du har formulerat det så vackert... Tack!
2008-12-15

  Bjarne Nordbö
Rader som rinner fram från ett hjärta som funnet funnet den frid som bara en tro kan ge. Berörd så här i natten,-minst sagt.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann