Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget mer.


Önskan Att Ge


Ville så gärna och önskade dig ge, alla gömda känslor ingen kunde se.
Sprida värme när du var mig nära, vara dom lyckliga och kalla oss kära.

Hålla om dig i min famn, känna trygghet när jag viskade ditt namn.
Med min panna tryckt mot din, stoppa tiden och veta att du är min.

Låta fingrarna din kind smeka, beröra håret för att kunna leka.
Mina läppar mot din näsa pressa, blunda och slippa jämt stressa.

Andas in din välbekanta doft, skingra tankarna som blev till stoft.
Kyssa dig och världen stänga ute, le och skratta till ordet snutte.

Trycka dig mot mig med bultande hjärta, frodas i denna smärta.
Sköta om din ljuva gestalt, korsa jorden och för dig göra allt.

Se i dina ögon besvarad lycka, känna pulsen i kroppen ticka.
Låta din glädje mig stärka, sakna orsak och ensamhet inte märka.

Begrava mig i kärlekens lagar, berusad vackla igenom alla dagar.
I dina små händer finna stöd, mätta begäret och lustens glöd.

Fylla sinnet med din närhet, trots du jämt lämnade mig i dysterhet.
Din närvaro gjorde mig hel, övergav mig och nu känns allt bara fel.

Ville så gärna och önskade mig ge, den sanna lyckan jag aldrig fick se.
Mina spruckna läppar fukta, få dig att älska och efter mig sukta.




Fri vers av DOx
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-08-18 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DOx
DOx