Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag skulle hoppa från ett höghus...


Om jag skulle hoppa från ett höghus
skulle jag säkert bara bryta ett par ben
Och om jag skulle ställa mig på spåret
skulle säkert tåget hinna stanna
Och om jag skulle ta en massa piller
skulle jag säkert vakna efter en vecka
Och om jag skulle hänga mig
skulle säkert knuten vara för dålig

Men om jag skulle börja leva ett sunt liv
ja då skulle jag nog dö på fläcken!




Fri vers av Mathias
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-08-18 11:46



Bookmark and Share


  madinsane
då är det fan bättre att leva på skräpmat och sprit.. ;)
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Mathias