Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla råkar ut för mer eller mindre svåra händelser....


Tolkningsfråga

 

det gäller inte enbart

vad

man råkar ut för

själva händelsen

 

kanske

betyder det allra mest

hur

vi förhåller oss

 

våra öden kan ingen förutsäga

 

möjligen kan vi

träna oss i

ödmjukhet

 

ibland tror jag att

det är helt avgörande

hur

händelserna

 

tolkas . . . .

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-13 13:15



Bookmark and Share


  kia k-n
Klokt, tänkvärt och välformulerat.
Smärtan komer ingen undan men kan man behålla hoppet och ta vara på livets små glädjeljus i det stora mörkret så överlever man lättare.
2008-12-13

  Eva Langrath VIP
Så klokt du skaldar, jag tror att det är en av livets hemligheter, du hittat här.

Eva
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP