Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


"Flicka av synd"

Hon är synden personifierad.
Hon är en bok som inte bör läsas.
Hon är den som gör förbjudna saker.
Hon är glad men trasig inuti.
Hon är nyckfull men aldrig tillfredsställd.
Hon är rolig men aldrig road.
Hon är flicka av synd,
men vill vara ett helgon.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 16:46



Bookmark and Share


  peter markurth
dualism..bra..
2009-01-30

  zinna
Tack det var som en saga om min dotter...
vackra såra ord....
2009-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Fint att det finns människor som vågar tala om detta med synd och inte ryggar för begreppet.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP