Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker vänja mig vid anonymitetstillståndet . . . .
Får tillägga att det gäller världen utanför "poeter.se"




Bli anonym

 

på grund av att

min älskade

som jag levde samman med

i över tjugotre år

är död

 

så börjar jag också dö

 

långsamt utmattas

mitt jag och

anonymiteten är

snart

ett faktum

 

sällan tillfrågad om att närvara

vänners antal minskar

 

jag är en av dessa som snart inte kommer att märkas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-13 18:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du märks och du lämnar avtryck,

Eva
2008-12-13

  Njord
Det är helt omöjligt att detta skulle kunna hända. Alla här ser dig och uppskattar det du skriver och delar med oss. I allafall jag.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP