Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna går

 

Livet går vidare

utan mänsklig kontakt

och utan kärleksnärvaro

visst går det

att överleva utan

den älskades röst

utan hans värme

 

Livet går vidare

av bara farten går dagarna

liksom av sig själva

tack vare djuren

finns det en

mening

 

Livet går vidare

dag läggs till dag

vecka till vecka

år blir fler

det är bara meningen

med livet som

 

flyttade härifrån när min älskade dog




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-13 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så fint om sorgen och saknaden.
Kram
2008-12-13

  Yvonne
Ja, man får inte förakta djurens roll i "meningen med livet". För mig är det mina djur som till mycket stor del bidrar till att jag finner mening i livet. Det är inte bara mänsklig kontakt som räknas.
Kram!
2008-12-13

  Eva Langrath VIP
Vackert och smärtsamt om stor sorg på livets väg.
Tröstande tankar går till dig.

Eva
2008-12-13

  Njord
Jag läser allt du skriver Känner igen mig och känner med dig
2008-12-13

    ej medlem längre
Mycket gripande, vacker och sorglig dikt som väcker känslor. Jag önskar tröst och kärlek till dig.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP