Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppsala. 08.


mina hjärtattacker skapar för stora vågor för mitt eget bästa

avslaget
är inget för oss när
förhoppningarna är 999 kilometer långa
som graffiti längs dina läppar
& utanför mitt fönster regnar det ormskinn






abstrakt hopp



vi är för unga för att redan kapitulera
det märker man på de radikala växterna
som ersätter dina ögonfransar
& jag har kommit fram till att vi inte behöver
det muntliga
du vet själv vad jag menar
efter att ha sett träden sakta implodera in i dina kuddar







är en sömngångare
sömnrör dig
när du har kastat ditt vakna tillstånd
bakåt över axeln
sirenerna är för blyga för att gå loss
när vi är
under dina täcken
& jag tror du har börjat blöda i mina ögon

jag är själva rundgången punkt

































du ger mig andningsuppehåll

låter som semester
men
mina hjärtattacker skapar för stora vågor
för mitt eget bästa




i ditt lakan




Fri vers av Frederick
Läst 585 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-12-28 00:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du har skrivit en suverän text som berör och följer med...
2009-01-06

  Annika Gustafsson
more love kärleken fortsätter...
2009-01-05

    noper
Otroligt vackert, nu träffade du verkligen rätt! Det här var sjukt jävla bra! Det jag älskar med texten är ordspråket som ändå håller sig till en rödtråd. sjukt imponerande
2009-01-05

  Emmelina
jag kommer att kommentera allt med samma hjärtskärande andtappningar och nöd i aortan. fan. ja.
2009-01-04

  Little missSunshine
Hade jag stått nära dig så hade jag skrikit...
: FY F*N VAD DU ÄR BRA!

Galet, helt jäkla galet!
2008-12-30

  DödsPoeten
beskriver så overkligt & jag älskar språkbruket.
2008-12-29

    sundance-kid
jag har inget att säga.
texten säger allt
och lite till.

Du är bra.
bokmärker.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick