Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

au delà de Stockholm: XII

jag har fobi för att
ha något att leva för

det har ingenting med döden att göra
utan bara
känslan av att inte behöva leva för någon




Övriga genrer av Frederick
Läst 556 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-12-15 08:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förstår precis.
2012-06-23

  VampyrÄngel
behöver jag säga great ? ^^
G R E A T :D
2009-01-11

  Eva Langrath VIP
Fint sätter känslan av rädsla för meningslöshet på pränt.

Eva
2008-12-16

  Ordregnspoeten
Klart man får fobi när man träffar fel människor. Någonstans finns någon för både dig och mig som vi inte behöver få fobi av. Du skriver om det som få ens vågar tala om av rädsla för att verka konstiga, provocerande eller alltför avvisande. Ibland undrar jag om min ångest är detsamma som fobi. Du vet rädslan att bli instängd och inte kunna komma ut. Tack! Nu vet jag att jag inte är ensam om detta.
2008-12-15

  Childlike Wild
Jag har anti-fobi för sådana här texter.
Suveränt Frederick och applåd :)
2008-12-15

  kaptenen
wow, kort och träffsäkert.
du uttrycker så jälva mycket med så lite ord, BRA
2008-12-15

  Julius Enströmér
Ack så bra, Frederick
2008-12-15

    VilsnaLisa
du sätter overkligen tankar på papper som ingen annan.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick