Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På moderna museet

 

på moderna museet
kostar kaffet trettioniokronor

på moderna museet
bärs barnen i selar och en vakt
med en blå uniform blåser i en pipa

på moderna museet finns en butik
där man kan köpa kalendrar och
konstrelaterade kort

på moderna museet
finns broshyrer om vad som finns
på moderna museet

allt detta finns
på moderna museet




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-13 20:38



Bookmark and Share


  Linen
alltså, förut när Moderna var gratis (utom alla intressanta utställningar som man kunde skymta, men inte se) var det ett mecka för selbarn och andra skrikungar. Nu är det väl inte så längre, och en treårings mamma kan inte utan kostnad njuta av rektanglar i olika färger. Ögonblickstext och snudd (men bara snudd) på socialrealism!
2009-01-04

    ej medlem längre
ska vi bygga ett omodernt museeum?
2008-12-16

  Cris
Kalas.. en bra och rak beskrivning.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP