Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En dikt av min Far Sven)


Guds Gåva

Mina händer var fyllda av alla ting
som jord och värld har att ge
Där stod Du framför mig frikostigt god
Och ville min glädje se-

- Glädjen över att ta emot
Det bästa som går att få:
Guds frälsningsgåva ,Evigt Liv-
Men jag vände mig om för att gå.

Då glimmade plötsligt i handen din
Den ädelsten jag nu har.
Jag stannade kvar och tog emot,
Min Herre, min Gud, min Far!

19/12 - 1976




Fri vers av palle
Läst 287 gånger
Publicerad 2008-12-13 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle