Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it's not dark but it's gettin' there

ensamheten är så ful
och så ignorerad
som om den inte fanns
mitt ibland oss
som om man aldrig var ensam
som om den ensamma inte finns
ett tabu som jag andas
med andra som döljs och döljer
sin ensamhet

it's not dark yet but it's gettin' there

blygheten är så ful
och så förkastad
som om eftertanke inte fanns
mitt ibland oss
som om man alltid blottar
sina inpräntade och inlärda svar
utan att nånsin darra
på röst tanke eller självklarhet
i ensamhet

it's not dark yet but it's gettin' there

skyggheten är så ful
och så skamsen
som om den förtärde
mitt ibland oss
som om man tvingades ned under hot
för att alltid krypa på knäna
och skygga för ljus och öppna sig för mörker

it's not dark yet but it's gettin there

tvivlet är så solkigt
som en gammal invand säck
att dra över huvudet
i hopp på något annat
att allt ska kunna vändas
en löjlig fantasi
för har man kommit så långt i inre fulhet
och litenhet...........

it's not dark yet but it's gettin' there




Fri vers av Arwen
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-13 22:11



Bookmark and Share


  aol
gillas bravo
2008-12-13

  Maria Zena Viklund
gillas!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen