Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(An astronaut or cosmonaut is a person trained by a human spaceflight program to command, pilot, or serve as a crew member of a spacecraft.) (tala till mig.) 1947.


Astronaut.

- Du,

hon la ett finger på hans axel. punkterade ett hjärtslag. det går att känna hud genom tyg.

-

- Du skulle kunna skriva några rader.










Du skulle kunna skriva långa jävla brev med tusen jävla olika frimärken och bokmärken och formuleringar om nyhetsrubriker och långa jävla, jävla mellanrum om väder och vind och människor på tv-skärmar och alla dessa gator som har ansiktet gömt under asfalten som skriker sig själva till månen och tillbaka bara för att få känna hur känslan känns när man står där och trampar och stampar alldeles på kanten alldeles på kanten i väntan på att få falla som någon jävla fuhrer. spräcka-sönder-timglas.













-

- Bara lite kort liksom.

































Prosa (Novell) av inmeddiginålsögatkamel
Läst 306 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-12-13 23:25



Bookmark and Share


  Cosmogirl
åh store tid jag älskar dig!
nej, fel
jag älskar ditt språk dina ord dina meningar
jag älskar hur det känns som att gå sönder gå under gå av gå rakt in i ljuset och komma upp ur havet
skaka sönder på en stenstrand; värma sig vid lägereldar lägerbränder basläger

jag tappade andan
2009-12-09

  TedEdFred
aaaa, så bra!
du är helt sjukt duktig, fast det visste du nog redan.
jag älskar sättet du skrivit texten på, formatet kanske man säger.
jag måste bara fråga; när du skriver, kommer allting till dig fort och enkelt eller måste du liksom.. tänka efter? och typ fundera länge på ordval osv. ?
aja, galet bra var det iallafall. <3
2008-12-16

  andreawolf
formatet <3
gillar hur texten är arg och ledsam på samma gång, eller tja, jag tolkar det så i alla fall.


det går att känna hud genom tyg.

enkelt men effektfullt!
2008-12-14

  Burn
Fan va bra!
Jag gillar kursiveringen, den kan man läsa för sig, det yttre skeendet, och du lägger dom med bra radavstånd. Sen är hela texten som ett enormt skrik på kontakt, för mig symboliserat i den lilla parantesen i ingressen med orden "tala till mig". Som ett Jag finns, ser du?, tala till mig.

Sen, av någon anledning, så bara älskar jag "1947". Vet inte varför. Men det ligger så jäkla bra där, som hela astronautgrejen.

Tala till mig.

Viktiga ord.
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

inmeddiginålsögatkamel