Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rodnad


lätt röda kinder
när tanken kittlar dagen
väcker

leenden




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 10:05



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra, men varför ny rad med "leenden"
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP