Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade dig





Den dagen var vi som ett


Det var vår plats

mer värd än en annan


Där vi skapade oss

och

bröt oss


Du var överallt

och

ingenstans


I minnet gick jag runt

och runt vår plats


Dess tyngd och tystnad

blev en ljus tomhet


En själ som för alltid

tystnade




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 959 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-12-14 13:04



Bookmark and Share


  jossj
Tycker mycket om denna DIKT !!
MVH jossj
2009-02-16

  Lejonhjärtas poesi
Tung berörande kärlek!
2008-12-15

  MeAmmie VIP
Mycket vacker hyllning till en älskade! Fredens Lena Liljor/Ammie
2008-12-14

  Nasrin
känslosamt och fint!
2008-12-14

  friheten
Så vacker och smärtasmt skriven
2008-12-14

  aol
ömt älskligt vackert
2008-12-14

  anits VIP
Så vackert och känslosamt
mycket fint skrivit
2008-12-14

  Elaine.S VIP
känslosamt och vackert poetat
2008-12-14

    Komisarek
Fint, Vackert och ömt och tja en dikt som känns.
2008-12-14

  thyra
Värmande ömhet i orden! Fint!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP