Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Mitt Mina

 

blickarna

leendena

förtroligheten

 

deras

 

glädjen

gemenskapen

värmen

 

deras

 

ensamheten

närhetsbristen

mörkret

längtan

 

min mitt mina

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-14 13:17



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tufft, kramar om!
2008-12-15

  Eva Langrath VIP
Sorg och utanförskap sildrar du mästerligt.

Eva
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP