Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

björnarna


de höll mig sällskap när mörkret kom
då ingen annan fanns där

de
var mina björnar
och två dockor av hårdplast som föreställde john blund
en var målad i silver och blått
den andra inte

gillade aldrig någon av john blund dockorna
men de fick vara med ändå för jag tyckte synd om dem
de och ett hammarskaft jag fått på en fabrik

vi gömde oss i värmen under täcket
och jag rabblade ramsor för trygghets skull

nu
vet jag inte var de är
de bleknade bland alkohol tid och kvinnor
men jag saknar dem nu
björnarna

inte det andra




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-14 16:31



Bookmark and Share


  Obnoxious
-Plockar fram sin gamla björn och klämmer lite-
2008-12-14

  Ola Rydberg
Mänsklig bra
dikt som berör
2008-12-14

  kath
... vi bär med oss dessa vänner i hjärtat alltid även om de inte har möjlighet att vara där med oss fysiskt alltid så vet de hur vi älskade och tog hand om och om vi tror på Karma tror jag att karma kan vara med även här ,.... what goes around comes around ....

vacker text, berör som alltid strängen inuti ,,,,
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP