Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar kring homosexualitet


Att vara bög
är kanske som att vara rädd
för tjejbaciller

Hela livet...




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-14 23:02



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tror inte det
2009-01-01

  Mats Henricson
Inte för att jag är insatt i problemet, men det är nog lite "djupare"
än så..........Fråga "expertisen", Gardell eller Lindarw, t ex .....
2008-12-14

  tripto nin
hur går det ihop med alla tjejkompisar som många manligt homosexuella har
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious