Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig närmare intill dig

 

Natten

rymmer

allt

vi kan

och

vill

 

 

Svart som solen

brinner din pupill




Fri vers av Jonas Rudberg
Läst 509 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-15 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg